BG | EN2013-2014, ЛК Варна е "Клуб на годината" в Дистрикт 130 България

Лайънс Клуб Варна е основан през 1999 година, когато Лайънс движението в България беше в началото си. Заедно с другите приятелски клубове ние работим усилено в публичното пространство за разясняване ролята на безкористната благотворителност. В следствие своята дейност и реални резултати, Лайънс Клуб Варна придоби своето признание и уважение в обществото.


Клуб номер: 061941

  listen Lions March

novina
 
05.12.2009

Коледен благотворителен бал на Лайънс клуб Варна

На 21 ноември 2009г в 20 ч. балната зала на хотел “Адмирал” в курорта “Златни пясъци” се изпълни с мъже в смокинги и дами във вечерни рокли.


Членовете на Лайънс клуб Варна и техните гости, спазвайки посочения в поканите протокол,  придадоха блясък на 12-я  коледен благотворителен бал на клуба, тематично замислен за втора поредна година, като виенски бал. Събитието уважиха високите гости г-жа Даниела Петрова, депутат от 41 НС на Р България и председател на Комисия по културата, гражданското общество и медиите, проф. Красимир Методиев, почетен консул на Израел във Варна, г-н Владимир Чертков - вице – консул на Руската Федерация,Стефан Христов - вице-управител на Лайънс Дистрикт 130, България. 18 представители на лъвовете от Истанбул, водени от  г-жа Несибе Мюсевитоглу, президент по култура и изкуство на Дистрикт 118-Y Турция и Президент на Центъра за доброволци към кметство Кадъкьой в Истанбул и г-н Саваш Правустали, президент на лайънс клуб Кадебостан Сахил посетиха за първи път морската ни столица и бяха почетни гости на бала. Г-жа Мюсевитоглу изрази надежда за успешно сътрудничество на лъвовете на Варна и Истанбул в общи културни проекти, които да допринесат и за успешното избиране на Варна за европейска столица на културата 2019г. Събраните в благотворителната вечер средства ЛК Варна ще вложи в опазването на детското очно здраве и ранната диагностика на офталмологичните проблеми при подрастващите и поставяне на специални брайлови табели на важни за Варна обществени места.

 

Снимки от събитието можете да разгледате тук: http://www.lionsvarna.org/webg/index.htm

 

 
       
 

Ако искате да помогнете на всички деца с проблеми със зрението, може свържете се с нас! lions@lionsvarna.org


 


Powered by - IP Publishing Platform by FIL Ltd.