BG | EN2013-2014, ЛК Варна е "Клуб на годината" в Дистрикт 130 България

Лайънс Клуб Варна е основан през 1999 година, когато Лайънс движението в България беше в началото си. Заедно с другите приятелски клубове ние работим усилено в публичното пространство за разясняване ролята на безкористната благотворителност. В следствие своята дейност и реални резултати, Лайънс Клуб Варна придоби своето признание и уважение в обществото.


Клуб номер: 061941

  listen Lions March

novina
 
14.12.2010

Традиционен коледен бал 2010
На 4-ти Декември в балната зала на петзвездния хотел „Адмирал“ се проведе традиционния благотворителен бал на Лайънс клуб Варна. Под звуците на валса съвместно с танцьорите на клуб за спортни танци „Варна“ се откри едно от най-престижните събития на зимния сезон във Варна. За доброто настроение се погрижи звездата Камелия Тодорова.

С помощта на приятелите на клуба се събраха средства за два пулсоксиметри, с които да подпомогнем технически неонатологичното отделение на СБАГАЛ – Варна. Тези уреди дават точна информация за сърдечната честота и за насищането на кръвта с кислород на новороденото. По този начин се намалява и възможността от развиване или задълбочаване на ретинопатията при недоносените бебета.

Снимки от събитието мопжете да видите тук.

Видео от събитието можете да видите тук:

 
       
 

Ако искате да помогнете на всички деца с проблеми със зрението, може свържете се с нас! lions@lionsvarna.org


 


Powered by - IP Publishing Platform by FIL Ltd.