BG | EN2013-2014, ЛК Варна е "Клуб на годината" в Дистрикт 130 България

Лайънс Клуб Варна е основан през 1999 година, когато Лайънс движението в България беше в началото си. Заедно с другите приятелски клубове ние работим усилено в публичното пространство за разясняване ролята на безкористната благотворителност. В следствие своята дейност и реални резултати, Лайънс Клуб Варна придоби своето признание и уважение в обществото.


Клуб номер: 061941

  listen Lions March

novina
 
22.12.2010

Първи Лео клуб във Варна
Днес 18-ти декември 2010 във Варна беше проведено учредително събрание на Лео Клуб Варна при IV Езикова Гимназия "Фредерик Жолио-Кюри". Двадесет ученика и надзорния съвет съставен от представители на училището и на Лайънс Клуб Варна подписаха протокол и утвърдиха устав на клуба, който ще работи в няколко основни направления:

I. В полза на обществото;

II. Грижа за околната среда;

III. Създаване на международни връзки;

IV. Осигуряване на възможности за младите;

V. Развиване на лидерски качества и колективизъм;

VI. Популяризиране и участие в благотворителни скрийнинк акции за опазване на зрението и други акции в помощ на училището и Община Варна.

Младите лъвове демонстрираха високо чувство на отговорност към начинанието.

Лайънс Клуб Варна залага надежда работата на младежкия клуб да има устойчиво развитие и да възпита достойни бъдеще членове на лайънс движението, а идеята да бъде разпространена и подкрепена от младежи в други средни и висши учебни заведения.

Снимки от събитието можете да видите тук: Галерия

 
       
 

Ако искате да помогнете на всички деца с проблеми със зрението, може свържете се с нас! lions@lionsvarna.org


 


Powered by - IP Publishing Platform by FIL Ltd.