BG | EN2013-2014, ЛК Варна е "Клуб на годината" в Дистрикт 130 България

Лайънс Клуб Варна е основан през 1999 година, когато Лайънс движението в България беше в началото си. Заедно с другите приятелски клубове ние работим усилено в публичното пространство за разясняване ролята на безкористната благотворителност. В следствие своята дейност и реални резултати, Лайънс Клуб Варна придоби своето признание и уважение в обществото.


Клуб номер: 061941

  listen Lions March

novina
 
14.03.2011

Чартиране на Лео Клуб Варна IV ЕГ

В събота (12 март 2011г.) в ІV ЕГ „Фределик Жолио – Кюри” - Варна беше чартиран нов младежки клуб, част от Международното Младежко Лайънс движение.


Името на организацията, в която сега членуват 20 ученици от 12 до 18 години, е ЛЕО клуб Варна - ІV ЕГ. Въпреки че в името на клуба фигурира абревиатурата само на една от варненските гимназии, в него членуват ученици от четири учебни заведения на територията на града, а оттук нататък се надяваме да се включат и от останалите. Вярваме, че целите на ЛЕО движението – работа в полза на опазването на природата, в полза на хората с увреждания и на тези със специални нужди, създаването на нови контакти между младежите - ще бъдат интересни и пожелани от още десетки варненчета. ЛЕО клуб Варна - ІV ЕГ е част от Алфа групата клубове, а след навършване на пълнолетие ще могат да се включат в „по-горната” младежка степен – на Омега ЛЕО клубовете. Предстои Лайънс Клуб Варна да стане кръстник на още един ЛЕО клуб. След произнасяне на клетва новото попълнение получи индивидуална значка и удостоверение лично от Дистрикт управителя на Дистрикт 130 към Международната Асоциация на Лайънс Клубовете - Лайън Стефан Христов. В края на церемонията младежите оставиха трайна следа от събитието като посадиха две иглолистни дървета в двора на гимназията. Лаънс Клуб Варна пожелава на новите си млади приятели пълноценен кубен живот увенчан с успешно реализирани проекти и благодари за оказана подкрепа на кабинета на АЛК 130, на ръководството на ІV ЕГ „Фределик Жолио – Кюри” – Варна и на спонсорите на събитието Лайънс Клуб Панагюрище, „Риф раф индъстри” ООД гр.Пловдив и сладкарница „Маргарита” гр.Варна.

Галерия

 
       
 

Ако искате да помогнете на всички деца с проблеми със зрението, може свържете се с нас! lions@lionsvarna.org


 


Powered by - IP Publishing Platform by FIL Ltd.