BG | EN2013-2014, ЛК Варна е "Клуб на годината" в Дистрикт 130 България

Лайънс Клуб Варна е основан през 1999 година, когато Лайънс движението в България беше в началото си. Заедно с другите приятелски клубове ние работим усилено в публичното пространство за разясняване ролята на безкористната благотворителност. В следствие своята дейност и реални резултати, Лайънс Клуб Варна придоби своето признание и уважение в обществото.


Клуб номер: 061941

  listen Lions March

novina
 
08.07.2011

Поредното успешно благотворително Лайънс парти
Уважаеми лайънс приятели!
 
От името на членовете на Лайънс клуб Варна Ви поздравявам и Ви благодаря за спонсорството Ви и за осигуреното участие на детска танцова формация в програмата на традиционното ни лятно благотворително парти.

Благодарение на щедростта на нашите приятели и съмишленици, и с Вашия личен принос осъществихме целта, която си бяхме поставили на това събитие, и набрахме необходимата сума в размер на 5500 лв. Тази сума ще осигури бюджет за да продължим и през следващата година скрининг кампанията за деца в предучилищна възраст не само на територията на гр.Варна, но и в другите общини от областта.

Още веднъж Ви благодаря за Вашата съпричастност към благотворителната кауза на нашия клуб, към принципите на лайонизма и девиза „Ние служим!” и вярвам, че отново ще се срещнем с Вас на предстощите събития.

Информация за цялостната дейност на Лайънс клуб Варна и снимки от лятното парти можете да намерите на нашия сайт: www.lionsvarna.org

С Лайънс поздрав,
Наталия Христофорова
Президент на
Лайънс Клуб Варна

 
       
 

Ако искате да помогнете на всички деца с проблеми със зрението, може свържете се с нас! lions@lionsvarna.org


 


Powered by - IP Publishing Platform by FIL Ltd.