BG | EN2013-2014, ЛК Варна е "Клуб на годината" в Дистрикт 130 България

Лайънс Клуб Варна е основан през 1999 година, когато Лайънс движението в България беше в началото си. Заедно с другите приятелски клубове ние работим усилено в публичното пространство за разясняване ролята на безкористната благотворителност. В следствие своята дейност и реални резултати, Лайънс Клуб Варна придоби своето признание и уважение в обществото.


Клуб номер: 061941

  listen Lions March

novina
 
14.11.2013

14 ноември 2013 Световен ден на борба с диабета
На 14 ноември, за втора поредна година Дистрикт комисия "В служба на децата" и ЛК Варна отбелязаха Световния ден на борба с диабета с информационна кампания "Да спрем епидемията". Благодарим на студентите от световната организация AIESEC, които активно разпространяваха листовката на кампанията. Благодарим и за отзивчивостта на млади музикантки от симфонично дуо ОСИА. На своя концерт, същата вечер във Фестивален и конгресен център, Варна успоредно с прекрасно изпълнение на Елгар, Сарасате, Брамс и Вивалди те дадоха трибуна и на основните стъпки, които младежите трябва да следват за да се предпазят от диабет. Гостите в пълната зала 1 на ФК, получиха и листовка на кампанията.

Учители и ученици от СОУ за деца с нарушено зрение в кв. Аспарухово, Варна бяха специалните гости от ЛК Варна на концерта на дуо ОСИА.

http://lionsvarna.org/galeriq_g.php?p_ezik=1&kod_ezik=bg&ob_kod=World+Diabetes+Day+14.11.2013&m_id=44

 

 

 
       
 

Ако искате да помогнете на всички деца с проблеми със зрението, може свържете се с нас! lions@lionsvarna.org


 


Powered by - IP Publishing Platform by FIL Ltd.