BG | EN2013-2014, ЛК Варна е "Клуб на годината" в Дистрикт 130 България

Лайънс Клуб Варна е основан през 1999 година, когато Лайънс движението в България беше в началото си. Заедно с другите приятелски клубове ние работим усилено в публичното пространство за разясняване ролята на безкористната благотворителност. В следствие своята дейност и реални резултати, Лайънс Клуб Варна придоби своето признание и уважение в обществото.


Клуб номер: 061941

  listen Lions March

novina
 
06.02.2014

6 февруари 2014 Споделена кауза на Лайънс клубовете на Варна
На 6 февруари, бе сключен договор за дарение от лайънс клубовете на Варна за Дом за медико-социални грижи за деца - Варна в квартал Виница. Дарената сума (6300 лева) бе набрана на коледното благотворително парти, организирано от ЛК Варна и ЛК Варна-Академика с цел изграждането на водна пътека за рехабилитация на деца с детска церебрална парализа. Пред камерата на БНТ, Янко Георгиев, президент на ЛК Варна-Академика,  сподели как възникна идеята за финансиране точно на това съоръжение, а представителите на дома обясниха как водната пътека повишава ефективността на рехабилитационната програма при този вид заболяване. Разказът за усмихнатите личица на децата по време на процедурата и нежеланието им да напускат пътеката ни увери в правилния избор на кауза. Споделените усилия на варненските лъвове, донесоха споделено удовлетворение.

Галерия: http://lionsvarna.org/galeriq_g.php?p_ezik=1&kod_ezik=bg&ob_kod=Donation+for+Medico-Social+Care+for+Children+-+Varna%2C+Vinnitsa&m_id=45

 

 

 
       
 

Ако искате да помогнете на всички деца с проблеми със зрението, може свържете се с нас! lions@lionsvarna.org


 


Powered by - IP Publishing Platform by FIL Ltd.