BG | EN2013-2014, ЛК Варна е "Клуб на годината" в Дистрикт 130 България

Лайънс Клуб Варна е основан през 1999 година, когато Лайънс движението в България беше в началото си. Заедно с другите приятелски клубове ние работим усилено в публичното пространство за разясняване ролята на безкористната благотворителност. В следствие своята дейност и реални резултати, Лайънс Клуб Варна придоби своето признание и уважение в обществото.


Клуб номер: 061941

  listen Lions March

novina
 
04.08.2006

Успешно приключи акцията за набиране на средства за асансьор

Традиционното лятното благотворително парти, което се проведе във Вила Аква на 29.07.06 премина под надслова за целенасочено набиране на средства за изграждане на асансьор в училището за незрящи деца в Аспарухово „проф. д-р Иван Шишманов”.


Повечето от децата в училището имат и двигателни проблеми, което затруднява достъпа им до кабинетите на по-горните етажи в сградата на училището. Елитните гости бяха очаровани от таланта на Ивайло Донков - българския Андреа Бочели, бивш ученик и настоящ отличник в Музикалната Академия и от малкия четвъртокласник Антон Лазаров. Набраната сума от 25000 надмина очакванията ни и ние сме изключително признателни на всички явни и анонимни дарители, които погледнаха не само в портфейлите, но и в душите си.

 
       
 

Ако искате да помогнете на всички деца с проблеми със зрението, може свържете се с нас! lions@lionsvarna.org


 


Powered by - IP Publishing Platform by FIL Ltd.